Praktisk info

Gilla Jobbet 2019 kommer genomföras på City Conference Centre, vilket ligger i centrala Stockholm. Konferensanläggningen består av två byggnader. Vi kommer starta i Folkets Hus. Längst ner på sidan hittar du en karta dit.
Lunch och fika ingår!

Tider:
08.00 Vi öppnar registreringen i Folkets Hus
09.00 Vi startar med invigning i Folkets Hus
16.00 Vi slutar

Dina seminarieval
I september kommer du kunna göra dina seminarieval. När det är dags kommer vi skicka e-post och sms till dig.

Förhinder
Det händer saker som gör att vi ibland måste ändra oss. Det är många som vill komma på Gilla Jobbet, därför är det viktigt att du avbokar din plats, då kan någon annan komma istället. Du avbokar via länken i ditt bekräftelsemail. Om du inte avbokar tillämpar vi en no show-avgift på 500 kr exklusive moms.

Vad kostar det?
Gilla Jobbet är kostnadsfritt.


Gilla Jobbet startades av arbetsmarknadens parter 2011 eftersom det saknades en gemensam arena där arbetsmiljöfrågan kunde lyftas. Att satsa på arbetsmiljö är inget nytt, det har arbetsmarknadens parter gjort genom sina bolag AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv sedan decennier tillbaka. Det som är unikt med Gilla Jobbet är att alla organisationer är med i projektet – detta för att sätta fokus på och höja prioriteringen av arbetsmiljöfrågan.

En viktig del i Gilla Jobbets uppdrag är att bidra till att omsätta forskningsresultat till praktisk tillämpning och ge stöd och verktyg till målgrupperna så de kan tillämpa kunskapen på arbetsplatsen.

Gilla Jobbet arrangeras av AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv tillsammans med arbetsgivarorganisationer och fack inom den privata sektorn samt kommun- och landstingssektorn.